Κεντρική Γυναίκες “Εμείς το κάναμε εύκολο” (vids)

“Εμείς το κάναμε εύκολο” (vids)

maltsi

maltsiΟ Ολυμπιακός συνεχίζει τον περίπατο του στην Α1 γυναικών, “διαλύοντας” έναν έναν τους αντιπάλους του. Η Εβίνα Μάλτση, ύστερα από τη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας, τόνισε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και ότι αυτές κάνουν εύκολο το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είχαμε πολύ καλή απόδοση σήμερα (09/04). Κερδίσαμε κι εμείς το κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ξέρουμε και όλη τη χρονιά δείχνουμε το πλεονέκτημά μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, είναι πολύ φορμαρισμένη η ομάδα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε τη σεζόν και πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα την Τετάρτη (12/04) με τον Αθηναϊκό, για να πάμε να κάνουμε ένα όμορφο Πάσχα όλοι μαζί. Μετά θα μπούμε στα πλέι οφ, όπου ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, δείχνει πολύ καλά δείγματα και συνεχίζουμε”.

Από την πλευρά του ο β’ προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, σημείωσε: “Ήταν η προτελευταία αγωνιστική, πριν από τα πλέι οφ. Παίζαμε με τον Πρωτέα και κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα (09/04). Το σκορ είναι πάρα πολύ καλό για εμάς. τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ εύστοχα και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι τώρα, έχει μείνει άλλη μία αγωνιστική για να τελειώσει το πρωτάθλημα και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ για να κατακτήσουμε τον τίτλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Περαστικά Αγγελική μας!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει η Αγγελική Νικολοπούλου. Δυστυχώς οι φόβοι για σοβαρ…