Κεντρική NBA Τρίσταν Τόμπσον: ο “Iron Man” του σύγχρονου NBA! (pic)
NBA

Τρίσταν Τόμπσον: ο “Iron Man” του σύγχρονου NBA! (pic)

tristan thompson cavaliers

tristan-thompson-cavaliers

Ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου, αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λεμπρόν Τζέιμς στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Κλίπερς καθώς ο “βασιλιάς” έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα φέτος στο κοντέρ. Το ίδιο έπραξε και με τον Κάιρι Έρβινγκ, ο οποίος υπέστη έναν μικροτραυματισμό πριν από 2 ημέρες αλλά και με τον Κέβιν Λοβ, που μόλις επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά από 35 ημέρες απουσίας. Μόνο μία είναι η μόνιμη σταθερά των πρωταθλητών, από το πιο αδιάφορο μέχρι το πιο κρίσιμο ματς: ο Τρίσταν Τόμπσον.

Ο σκληροτράχηλος σέντερ των Καβς μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο “Iron Man” του NBA καθώς αγωνίζεται μονίμως, σε κάθε παιχνίδι των Καβς από τις 8 Φεβρουαρίου του 2012! Αυτό μεταφράζεται σε 438 συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Τόμπσον να βρίσκεται μονίμως στις “επάλξεις”, πανέτοιμος να προσφέρει στον μέγιστο βαθμό κάτω από τα δύο καλάθια!

 

Η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών ανήκει φυσικά στον αυθεντικό “Iron Man” του NBA, τον θρύλο των Λέικερς, Έι Σι Γκριν, ο οποίος αγωνίστηκε σε 1.192 συνεχόμενα παιχνίδια, χάνοντας μόλις 3 παιχνίδια στην 17ετή καριέρα του (αγωνίστηκε στα 1.278 από τα 1.281, ποσοστό 99.8%)!

ac-green-lakers

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…