Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Δύσκολες στιγμές στον Απόλλωνα!

Δύσκολες στιγμές στον Απόλλωνα!

skourtopoulos

skourtopoulos

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2, ύστερα από την ήττα από τη Δόξα Λευκάδας.

Η ομάδα του Θάναση Σκουρτόπουλου παρουσίασε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι πολύ κακή εικόνα και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτεί τις ήττες της Κύμης και του Κοροίβου, οι οποίοι παρέμειναν στο +2 από τους Πατρινούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το κλίμα είναι βαρύ στο στρατόπεδο των “μελανόλευκων”, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να βρίσκεται στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός αποδοκιμάστηκε έντονα, μετά το τέλος του αγώνα στη Λευκάδα, από τους εκδρομείς που ταξίδεψαν στο νησί του Ιονίου.

Λαϊκά δικαστήρια υπήρξαν, όμως, κι έξω από το γήπεδο, με την αποστολή των Πατρινών να αποδοκιμάζεται έντονα από τον κόσμο της ομάδας. Η νίκη στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου είναι μονόδρομος. Εάν δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε τους Ροδίτες, τότε ο Απόλλωνας θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Α2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…