Κεντρική NBA Κλίπερς – Νάγκετς 102-100: Πήραν τη ματσάρα οι Κλίπερς

Κλίπερς – Νάγκετς 102-100: Πήραν τη ματσάρα οι Κλίπερς

Τζέιμς Χάρντεν Κλίπερς - Νάγκετς

Ένα βήμα πιο κοντά στην τετράδα έκαναν οι Κλίπερς.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ματς-θρίλερ με τους Ντένβερ Νάγκετς στο Crypto.com. Από τις 9 Μαρτίου είχαν να κερδίσουν οι Κλίπερς μέσα στο L.A και το πέτυχαν απέναντι στους πρωταθλητές στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Νάγκετς Μάικλ Μαλόουν αποβλήθηκε μετά από έντονη διαμαρτυρία για φάουλ που όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος δεν σφυρίχτηκε στον Μάικλ Πόρτερ. Χωρίς Καουάι Λέοναρντ παρατάχθηκαν οι Κλίπερς και χωρίς Τζαμάλ Μάρεϊ οι Νάγκετς.

Αν και οι Νάγκετς ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με 17 πόντους, οι Κλίπερς κατάφεραν να ανατρέψουν γρήγορα το σκορ και με κορυφαίο τον Πολ Τζορτζ με 28 πόντους πήραν τη νίκη που τους κρατάει στις δύο νίκες διαφορά με τους πέμπτους Μάβερικς στη μάχη για την τέταρτη θέση.

Για τους ηττημένους που βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ματς παραπάνω, ο Νίκολα Γιόκιτς πάλευε μόνος του, αν και ήταν μοιραίος καθώς αστόχησε στο τελευταίο σουτ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και τελείωσε το παιχνίδι με το 129ο Triple – Double στην καριέρα του με 36 πόντους, 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ και χρειάζεται άλλα εννέα για να φτάσει τον Μάτζικ Τζόνσον στην τρίτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα Triple – Double.

ΚΛΙΠΕΡΣ: Τάκερ, Τζορτζ 28 (2/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Ζούμπατς 14 (15 ριμπάουντ), Μαν 6, Χάρντεν 20 (2/13 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Πάουελ 11 (2/7 τρίποντα), Γουέστμπρουκ 12 (6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κόφι 9 (6 ριμπάουντ), Πλάμλι 2.
ΝΑΓΚΕΤΣ: Πόρτερ 14 (2/10 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Γκόρντον 18 (6 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Γιόκιτς 36 (3/8 τρίποντα, 17 ριμπάουντ, 10 ασίστ), Κάλντγουελ-Ποπ 16 (4/7 τρίποντα), Τζάκσον 7 (1/2 τρίποντα), Μπράουν 7, Γουάτσον 2, Χόλιντεϊ, Τζόρνταν, Στρόδερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κρίθηκε ανέτοιμος ο Παπανικολάου

Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός  υποδέχεται  την Μπαρτσελόνα (21:3…