Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αγκάθια” στην ρακέτα…

“Αγκάθια” στην ρακέτα…

araketa

araketaO ΠΑΟΚ με την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών “βγήκε” πάλι εκτός τετράδας της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο σχετικά με το σκοράρισμα, από τους παίκτες που βασίζεται ο “Δικέφαλος” για τις θέσεις “4”-“5” ξεχώρισε μόνο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που είχε 17 πόντους. Ο Κιθ Κλάντον είχε έξι πόντους, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δύο και ο Λίνος Χρυσικόπουλος τέσσερις. Όσον αφορά τους “ψηλούς” φαίνεται να υπάρχει… θέμα γενικότερο αναφορικά με το τι “παίρνει” ο ΠΑΟΚ από αυτούς. Όχι, βέβαια, ότι στους “κοντούς” η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, αλλά για την ρακέτα υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα “αγκάθια”. Ο Μαργαρίτης μετά τον τραυματισμό του είναι λογικό να χρειάζεται έναν χρόνο προσαρμογής για να είναι παραγωγικός, αν και το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος σε αυτόν τον τομέα.

Ο Χρυσικόπουλος δεν “βγάζει” αγωνιστική σταθερότητα, ο Κλάντον έχει το ζήτημα της κόπωσης αφού έχει παίξει πολύ ενώ προβληματίζει η απόδοση του Γλυνιαδάκη ο οποίος έχει και υψηλό συμβόλαιο. Προφανώς αν “ερχόταν” κάποια πρόταση στον Χανιώτη από άλλο σύλλογο (το πιο “ακραίο” σενάριο), ο ΠΑΟΚ δεν θα του “έκλεινε” τον δρόμο για να μετακομίσει σε άλλη ομάδα… Στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος ο Γλυνιαδάκης δεν έχει σε κανένα ματς διψήφιο αριθμό λεπτών (ούτε πόντων), δίχως φυσικά να σημαίνει πως αποκλειστικά το πρόβλημα είναι ο Χανιώτης σέντερ σχετικά με την ρακέτα. Το ζητούμενο είναι πως στους “ψηλούς” η ομάδα φαίνεται να θέλει ένα “φρεσκάρισμα”, έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει (και να δώσει ανάσες) σε ποιοτικό βαθμό και αυτό το ξέρουν στον ΠΑΟΚ.

Οι πελάτες της 2winbet.gr παίζουν στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς έχοντας την δυνατότητα των LIVE STREAMING και αμέτρητων στοιχηματικών επιλογών ανά αγώνα! Εσείς;

Το όνομα του Κέβιν Λάνγκφορντ δεν “σβήνεται” (θετικός ο παίκτης για τους “ασπρόμαυρους”, έστω κι αν “επισήμως” δεν “βγαίνει” κάτι από την πλευράς του) αλλά προκειμένου να “τρέξει” η περίπτωσή του, πρέπει να βρεθεί λύση για να αποχωρήσει από την ομάδα του (παίζει στην δεύτερη κατηγορία) στην Ιταλία. Στον “Δικέφαλο” αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα στην ρακέτα δεν είναι… τόσο καλά, αν και φυσικά ούτε στους “κοντούς” τα πράγματα κάποιες φορές είναι καλύτερα (και εκεί πάντα είναι ανοιχτό το θέμα του να υπάρξει μια διορθωτική κίνηση με ξένο και εφόσον γίνει αυτό, προφανώς ο κύκλος του Νέναντ Μιλιένοβιτς θα κλείσει αφού ο Σέρβος δεν έχει… πείσει με την απόδοσή του) και οι “ματιές” στην αγορά υπάρχουν εδώ και καιρό. Το πρόγραμμα μετά το ματς με το Λαύριο “χαλαρώνει” (θα υπάρχει η δυνατότητα για ξεκούραση) και αυτό φαίνεται να το σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για το θέμα της… μη βιασύνης στο ζήτημα των διορθωτικών κινήσεων στο ρόστερ.

“Moνοπόλυο”, ο χώρος (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193-Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) που μπορείς να δεις όλα τα ματς και που σου τα προσφέρει τα… πάντα έχοντας γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών!

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…