Κεντρική NBA Εκτός για 1 χρόνο ο Τζαμπάρι Πάρκερ! (vid)
NBA

Εκτός για 1 χρόνο ο Τζαμπάρι Πάρκερ! (vid)

jabari parker milwaukee bucks

jabari-parker-milwaukee-bucks

Όταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ “σωριάστηκε” στο παρκέ κατά τη διάρκεια του 3ου δωδεκαλέπτου, στον χθεσινό αγώνα των Μπακς με τους Χιτ, η ανάσα των φιλάθλων του Μιλγουόκι “κόπηκε” απότομα. Και τελικά, οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο φόργουορντ των “ελαφιών” υπέστη ολική ρίξη συνδέσμων (torn ACL) , όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 12 μήνες (!), σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του NBA!

Ο Πάρκερ τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, όπου είχε “πληγωθεί” και τον Δεκέμβριο του 2014, στην πρώτη χρονιά του στο NBA, χάνοντας το υπόλοιπο εκείνης της σεζόν.

Η ατυχία δεν έχει τελειωμό για τους Μπακς, καθώς ο Κρις Μίντλετον είχε μόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση χθες αλλά τα “ελάφια” δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν υπερπλήρη φέτος. Ο Πάρκερ είχε 20,1 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ ανά αγώνα, όντας το ιδανικό sidekick, το τέλειο συμπλήρωμα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πλέον, ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι-οφς φαντάζει πολύ πιο μακρινός για την “αρμάδα” του “Greek freak“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TIUEqbrDgIM]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …