Κεντρική Διεθνή “Το 2011 η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου”

“Το 2011 η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου”

vougioukas

vougioukas O Ίαν Βουγιούκας θα αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Κουμπάν την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν και υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της “Λόκο” σχετικά με τη νέα του ομάδα αλλά και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2011, φορώντας τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας σέντερ:

Για την επιλογή του το καλοκαίρι: “Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον και για εμένα αυτή η προοπτική ήταν της αρεσκίας μου. Η προοπτική αυτή όμως δεν προχώρησε, ενώ υπήρχε κι η πιθανότητα να παραμείνω στη Ζαλγκίρις.

Μου προτάθηκε μια νέα πρόκληση στο Κράσνονταρ. Η επιλογή του προπονητή έπαιξε τον ρόλο του, δεν θα κρυφτώ. Με τον Κατσικάρη ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Αυτή είναι η αλήθεια και μου αρέσει”.

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό το 2011: “Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Φυσικά, υπήρχαν άλλες ομάδες που έπαιζα περισσότερο κι είχα μεγάλη συμβολή στη νίκη, αλλά με δεδομένο το τελικό αποτέλεσμα καμία άλλη σεζόν δεν την πλησιάζει”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…