Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει

pao erithros asteras diamantidis lazic

pao - erithros asteras - diamantidis - lazicΓιώργος ΚογκαλίδηςΤην προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε τη νωθρότητα με την οποία αντιμετώπισε τη Μάλαγα. Το καμπανάκι ήχησε, αλλά οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν το άκουσαν και τώρα… χτυπάνε καμπάνες. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μοιάζει να είναι καταστροφική, όχι μόνο για αγωνιστικούς (ουσιαστικούς) λόγους.

Αν κανείς δει ψυχρά το αποτέλεσμα, θα συμφωνήσει πως με 1/3 νίκες, μετρώντας ήδη μια ήττα στο ΟΑΚΑ (και δη από ομάδα που δεν είναι της πρώτης ταχύτητας), η προσπάθεια για να κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου -και μαζί το πλεονέκτημα έδρας- καθίσταται εξόχως δύσκολη (έως και αδύνατη, αν συνυπολογίζουμε την εικόνα της ομάδας).

Ακόμα και για την πρόκριση τίθεται ανοιχτά θέμα, καθώς μετρά ήδη -11 πόντους από τον Ερυθρό Αστέρα, η νίκη επί της Μάλαγα είναι… αναιμική, άρα μπορεί να μπλέξει και σε σενάρια, που όμως δεν είναι της παρούσης. Άλλωστε, ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και τους δύο εκτός έδρας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…