Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είχαμε συνοχή σε άμυνα και επίθεση”

“Είχαμε συνοχή σε άμυνα και επίθεση”

Dejan Radovic

Dejan Radovic

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε, πως από το ημίχρονο και μετά παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί και έτσι ήρθε η νίκη.

“Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες και την ομάδα μου για τη νίκη. Μπορώ να πω ότι παίξαμε πολύ καλά από την αρχή, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, κάποια ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα όμως, βελτιωθήκαμε και επιθετικά και αμυντικά, ισορροπήσαμε στο σκορ, πήγαμε στο ημίχρονο με διαφορά στο σκορ και στο δεύτερο δεκάλεπτο την αυξήσαμε ακόμα περισσότερο. Θεωρήσαμε, πως ο Παναθηναϊκός με την ποιότητα που έχει θα μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να το κερδίσει και έτσι συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είχαμε συνοχή στην άμυνα και στην επίθεση και έτσι ήρθε η νίκη”.

Ο Τάρενς Κίνσεϊ από πλευράς παικτών ανέφερε: “Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν δύσκολο για εμάς, στην πορεία, όμως βελτιωθήκαμε, γίναμε ανταγωνιστικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…