Κεντρική Basket League Άρης Εμμένουν τα προβλήματα

Εμμένουν τα προβλήματα

adegboye thomas naymick

adegboye-thomas-naymick

Ο “πέλεκυς” αναμένεται βαρύς για τον Άρη, λόγω του επεισοδιακού ντέρμπι με την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι οφ, αλλά η κατακλείδα είναι πως η ομάδα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση και προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στο Αλεξάνδρειο μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Δημήτρης Πρίφτης και τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν το στρατόπεδο της ομάδας. Ο Όγκο Αντεγκμπόγιε έχει τεθεί νοκ άουτ για τα μας με τους “ερυθρόλευκους” λόγω του κατάγματος ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ντρου Νέιμικ. Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει να δυσκολεύεται να αγωνιστεί από το πρόβλημα στη γάμπα που δημιουργείται από τη δισκοκήλη, η οποία τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και φαρμακευτική αγωγή αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του. Η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Πειραιώτες, στο ΣΕΦ, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε ξανά και ο Γιάννης Καραθανάσης καθώς υποτροπίασε ένας παλαιότερος τραυματισμός στον ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…