Κεντρική Elite League Μίλωνας: Τέλος κι επίσημα ο ΜακΚίσικ – Ανακοίνωσε Μπράιαντ (pics)

Μίλωνας: Τέλος κι επίσημα ο ΜακΚίσικ – Ανακοίνωσε Μπράιαντ (pics)

zack bryant milonas jpg

O Μπράιαντ κι επίσημα παίκτης του Μίλωνα, ενώ παρελθόν αποτελεί ο ΜακΚίσικ

Η μεγάλη μεταγραφή για τον Μίλωνα είναι γεγονός. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε με τη σειρά της την απόκτηση του Ζακ Μπράιντ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που μέχρι στιγμής ήταν δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα και η μεταγραφή του αλλάζει τις ισορροπίες στην Elite League. Παράλληλα, οι Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μπράντον ΜακΚίσικ.

Η ανακοίνωση για Μπράιντ:

«Στον Μίλωνα ο Bryant

Ο Μίλωνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ Zackery Denzel Bryant (1.88, 24/11/1997), ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Zack Bryant είναι γνωστός για την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην Elite League με 20,9 πόντους, ενώ παράλληλα σε 24 αγώνες έχει κατά μέσο όρο και 5,5 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ. Παράλληλα, την περσινή σεζόν πάλι με τη φανέλα του Ερμή είχε 21,1 πόντους, 4 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γερμανία με τη BG Goettingen, στη Φινλανδία με τη φανέλα της Λάχτι, στην Ιταλία με την ιστορική Καντού και στην Πολωνία με την Κζάρνι. Με τον πολωνικό σύλλογο πήρε και το βάφτισμα του πυρός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς συμμετείχε στο Europe Cup.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μαζί τον Μίλωνα ο Zack Bryant δήλωσε: «Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ξέρω καλά τον Μίλωνα και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει.

Ως αντίπαλος μου άρεσε να παίζω στο “Κροίσος Πέρσης” γιατί έχει μπασκετικό κοινό. Θα βάλω τα δυνατά μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα»».

Η ανακοίνωση για ΜακΚίσικ:

«Ολοκλήρωση συνεργασίας με McKissic

Ο Μίλωνας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον αθλητή, Brandon McKissic.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ήρθε στην ομάδα μας στις 16 Νοεμβρίου σε 16 αγώνες στην Elite League μέτρησε 8,6 πόντους και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Του ευχόμαστε κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Ηρακλής – ΝΕΜ για το 4ο εισιτήριο του Final4

Ο Ηρακλής και η ΝΕΜ διεκδικούν την 4η θέση στο Final 4. Με δύο αγώνες, έναν για τα play of…