Κεντρική Elite League Ερμής Σχηματαρίου: Ανακοίνωσε ΜακΚίσικ

Ερμής Σχηματαρίου: Ανακοίνωσε ΜακΚίσικ

brandon mckissic ermis sximatariou jpg

Από τον Μίλωνα στον Ερμή Σχηματαρίου ο Μπράντον ΜακΚίσικ

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον ΜακΚίσικ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός έκανε το αντίθετο δρομολόγιο από τον Ζακ Μπράιαντ και ύστερα από την παρουσία του στον Μίλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σχηματάρι.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μπράντον ΜακΚίσικ, έως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο 24χρονος γκαρντ, τη φετινή σεζόν πήρε μεταγραφή στον ΑΟΝΣ Μίλων μεσούσης της χρονιάς, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν με την ομάδα ΑΠΟΠ Πάφου. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στην Ένωση Παραλιμνίου, καθώς και στους Florida Gators.

Ο ΜακΚίσικ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας το μεσημέρι της Τρίτης (5/3) και πραγματοποίησε δήλωση για την ενσωμάτωσή του στον Ερμή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στον Ερμή. Ανυπομονώ να πατήσω στο παρκέ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Μπράντον, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…