Κεντρική Basket League Άρης Τη νίκη πρόκριση θα κυνηγήσει ο Άρης στη Ρίγα

Τη νίκη πρόκριση θα κυνηγήσει ο Άρης στη Ρίγα

Γιάννης Καστρίτης

Ο Άρης θέλει τη νίκη κόντρα στην Προμετέι.

Ο Άρης βρίσκεται στη Ρίγα της Λετονίας εκεί όπου απόψε (19:00) θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα την Προμετέι για τη φάση των «12» του Eurocup. Η ελληνική ομάδα ξέρει πως κυνηγά κάτι μεγάλο, στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από απουσία πολλών ετών.

Σε περίπτωση νίκης ο Άρης περνά στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και εκεί θα συναντήσει την Μπουργκ. Αυτό όμως θα πρέπει να περιμένει, καθώς προηγείται ο αγώνας με την Προμετέι και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την ποιότητα και το βάθος που έχει η αντίπαλος του Άρη.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κατσίβελης έχει ακολουθήσει την αποστολή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα είναι στη 12αδα, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …