Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μπλόκο από την ΕΟΚ σε 15 εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου

Μπλόκο από την ΕΟΚ σε 15 εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου

Final 8 κύπελλο ΕΟΚ

Η ΕΟΚ με την παρέμβαση της αστυνομίας «έκοψε» 15 άτομα από τον τελικό του κυπέλλου.

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα «Δύο Αοράκια» ο τελικός του κυπέλλου ανδρών (και γυναικών). Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και όπως ενημέρωσε σήμερα (25/01) η ΕΟΚ, προχώρησε στην ακύρωση 15 εισιτηρίων, καθώς έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας προέκυψε πως οι κάτοχοί τους είχαν ιστορικό αθλητικής βίας και σε άλλα βαρύτερα αδικήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η κίνηση των εισιτηρίων για το Final 8 του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18/2 στο Ηράκλειο είναι έντονη, ειδικά για τον τελικό μάλιστα έχουν απομείνει ελάχιστα, όπως έντονος και αναλυτικός είναι και ο έλεγχος στοιχείων από την Αστυνομία όλων όσοι αγοράζουν εισιτήρια, όπως είχε ανακοινωθεί από την ημέρα έναρξης της διάθεσής τους.

Η ΕΟΚ έχει ήδη λάβει γνώση ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει περίπου 15 κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα ακυρωθούν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.
Όπως έχει γίνει σαφές, για οποιονδήποτε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο Ηράκλειο, θα ακολουθείται η διαδικασία του Αυτόφωρου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός· Η απονομή του τρόπαιου (vid)

Κυριάρχησαν τα χαμόγελα στην απονομή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 8ο πρωτάθλη…