Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τζέιμς: «Η Μονακό είναι ένα γκρουπ, δεν είμαι μόνο εγώ»

Τζέιμς: «Η Μονακό είναι ένα γκρουπ, δεν είμαι μόνο εγώ»

Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η Μονακό υποδέχεται αύριο (20/12, 20:00) τον Παναθηναϊκό για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε μια εβδομάδα που είναι… «διαβολοβδομάδα». Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πρωταγωνιστής της Μονακό και από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Αμερικανός, στις δηλώσεις του προσπάθησε να πετάξει από πάνω του αυτή την… προσοχή, και είπε πως η «Μονακό είναι ένα γκρουπ, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω το σουτ στο τέλος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:
«Ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις μία νίκη από εμάς στη βαθμολογία, η σημασία του αγώνα είναι κατανοητή. Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα γιατί ξεκίνησε με τραυματισμούς, θα είναι ένα μεγάλο ματς και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη. Ο ρόλος μου στην ομάδα; Προχωρώ μέρα με τη μέρα για να γίνω ο καλύτερος δυνατός παίκτης. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να κερδίζουμε.
Η Μονακό είναι μια ομάδα, ένα γκρουπ, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα και στην EuroLeague και νιώθω πολύ καλά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, έχουμε φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άμεσος αντίπαλος, μια ολοκληρωμένη ομάδα, θέλουμε να έχουμε την καλύτερη απόδοση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…