Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζοσέφ Μπισάνγκ: «Με συγκίνησαν οι αντιδράσεις όλων και του Ολυμπιακού»

Ζοσέφ Μπισάνγκ: «Με συγκίνησαν οι αντιδράσεις όλων και του Ολυμπιακού»

Ζοσέφ Μπισάνγκ

Ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια μίλησε για ότι έγινε στο ΣΕΦ.

Ο Γάλλος διαιτητής Ζοσέφ Μπισάνγκ την περασμένη Παρασκευή δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ. Η αντίδραση ήταν άμεση τόσο από τον ίδιο που ανέφερε το γεγονός στη γραμματεία, αλλά και από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός αφαίρεσε τη δυνατότητα από τον συγκεκριμένο φίλαθλο να βρεθεί ξανά στο μέλλον σε οποιοδήποτε αγώνα της ομάδας, ενώ και η Ευρωλίγκα του απαγόρευσε την είσοδο σε κάθε δραστηριότητα της διοργάνωσης.
Ο Ζοσέφ Μπισάνγκ μίλησε στο RMC Sport για όσα έγιναν στο ΣΕΦ, αλλά και για το κύμα συμπαράστασης που δέχθηκε από πολλές και διαφορετικές πλευρές, για το οποίο ένιωσε μεγάλη συγκίνηση.

Όσα δήλωσε ο Γάλλος διαιτητής στο RMC Sport για ότι έγινε στο ΣΕΦ:
«Αυτό το φαινόμενο, αυτή η μάστιγα είναι δυστυχώς μια αντανάκλαση της κοινωνίας που μεταφέρεται στα γήπεδά μας. Αντιμετώπισα μια κατάσταση όμως όλοι εμείς είμαστε “θύματα”. Η δουλειά μου ως διαιτητής είναι να παίρνω αποφάσεις μπροστά σε μια κατάσταση. Οι πολλαπλές αντιδράσεις, ξεκινώντας από εκείνη του Ολυμπιακού, με συγκίνησαν. Ελπίζω να προχωρήσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: έδωσε από 540 εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων από την Euroleague. Παναθην…