Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: «Αδύνατο να καλύψουμε τη ζήτηση – Έτσι θα διατεθούν τα 539 εισιτήρια»

Παναθηναϊκός: «Αδύνατο να καλύψουμε τη ζήτηση – Έτσι θα διατεθούν τα 539 εισιτήρια»

Παναθηναϊκός

Τεράστια είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το Final Four σύμφωνα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της εξήγησε πώς θα διατεθούν τα 539 εισιτήρια που έλαβε από την Euroleague και τον λόγο που είναι αδύνατο να εξυπηρετήσει την τεράστια ζήτηση που υπάρχει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο, με αίσθημα ευθύνης προς τους φιλάθλους της και κατανοώντας την μεγάλη επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό της, τους ενημερώνει για τα εξής:

Η διαχείριση των εισιτηρίων του Final 4 γίνεται αποκλειστικά από την Euroleague, η οποία ενημέρωσε τις ομάδες πως θα λάβουν από 539 εισιτήρια έκαστη προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Φυσικά, πρόκειται για έναν αριθμό που σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των φιλάθλων μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα 539 εισιτήρια θα διατεθούν:

*Σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
*Σε ανάγκες όλων των χορηγών της ομάδας μας.
*Σε συμβατικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ.
*Σε ανάγκες των οικογενειών των αθλητών, του σταφ και του προπονητικού μας επιτελείου.

Γι’ αυτό το λόγο, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για το Final 4 μπορούν να έχουν μόνο μερικοί εκ των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email: finalfour@paobc.gr και εν συνεχεία κλήρωση, όπως έχουν ενημερωθεί αναλυτικά και με σχετικό newsletter. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η πιθανότητα να αποκτήσει κάποιος κάτοχος διαρκείας τη δυνατότητα αγοράς ενός εισιτηρίου για το Final 4 της Euroleague προκύπτει μετά από συγκεκριμένο αλγόριθμο και είναι σχετική και ανάλογη με την τιμή του εισιτηρίου διαρκείας του.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό είναι αδύνατο να καλύψουμε τη ζήτηση όλων των φιλάθλων μας που επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, κάτι που μας λυπεί ιδιαίτερα.

Ελπίζουμε πως αρκετοί φίλαθλοί μας είτε έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για το Final 4 από την επίσημη πλατφόρμα της Euroleague, είτε θα το κάνουν από τυχόν επιστροφές εισιτηρίων οι οποίες θα προκύψουν και θα επαναδιατεθούν από τον επίσημο φορέα πώλησης εισιτηρίων της διοργανώτριας αρχής.

Ραντεβού στο Βερολίνο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κλήθηκε από τον εισαγγελέα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο εισαγγελέας κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για εξηγήσεις Κλήση από τον εισαγγελέα έλαβ…