Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Περιστέρι – ΠΑΟΚ 77-64

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 77-64

Peristeri PAOK 1

Εύκολα στα ημιτελικά το Περιστέρι.

Εύκολη επικράτηση είχε το Περιστέρι στον 2ο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 77-64 του ΠΑΟΚ. Η προσοχή πλέον στέφεται στον ημιτελικό του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, η οποία κέρδισε τον Πανιώνιο στην παράταση.

Με αρκετή αστοχία ξεκίνησε το παιχνίδι στα «Δυο Αοράκια», αφού για 2“ και οι δυο ομάδες δεν έβρισκαν στόχο. Ο Τζέιλεν Ράιλι με σουτ τριών πόντων άνοιξε την αυλαία στο δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, και ο Λεωνίδας Κασελάκης απάντησε στο (2-3).

Η συνέχεια ανήκε στον «Δικέφαλο», καθώς η εξαιρετική λειτουργία σε άμυνα και επίθεση ήταν αποτελεσματική, παίρνοντας προβάδισμα με +8 (2-10) στο 5“. Το Περιστέρι συνέχισε να αστοχεί, και έτσι ο ΠΑΟΚ με οδηγό τον Ράιλι αύξησε τη διαφορά στο +9 (4-13). Σταδιακά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έβρισκε λύσεις, και με επιμέρους 13-2 έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +2 (17-15) με buzzer-beater του Μωραΐτη.

Τον πρώτο λόγο συνέχισε να έχει και στο δεύτερο δεκάλεπτο το Περιστέρι, αυξάνοντας τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο στο +11 (38-29). Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έψαχνε τρόπους να φτάσει στο αντίπαλο καλάθι, όμως οι «κιανοκίτρινοι» διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα τους, και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο έχοντας ξεκάθαρα το πλεονέκτημα (53-43).

Στα 10“ το Περιστέρι κρατούσε αποτελεσματικά το +10 της τρίτης περιόδου, και με το σκορ να παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια σε διψήφιο αριθμό, διαμόρφωσαν το τελικό 77-64.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 38-29, 53-43, 77-64.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Περιστέρι

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Περιστέρι Ο Ολυμπιακός έχει …