Κεντρική Basket League Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 86-88

Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 86-88

Ράγκλαντ Κολοσσός - Περιστέρι

Κολοσσός… Ράγκλαντ έστειλε το Περιστέρι στα ημιτελικά

Έπειτα από ένα φοβερό ματς, το Περιστέρι επιβλήθηκε του Κολοσσού με σκορ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs της Vasket League. Συγκλονιστικός ο Ράγκλαντ, σημείωσε 36 πόντους και πήρε τους νικητές από το… χέρι οδηγώντας τους στην πρόκριση!

Οι Ροδίτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά και να τη στείλουν ξανά στην Αθήνα, όμως ένα πεντάλεπτο στην 3η περίοδο ήταν αρκετό για την ομάδα του Σπανούλη, προκειμένου να πανηγυρίσει τη νίκη.

Στο τέλος της 1ης περιόδου ο Κολοσσός προηγούταν με 7 πόντους (23-16) και έδειχνε ικανός να πάρει τη νίκη και να πάει τη σειρά σε τρίτο αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 2ο δεκάλεπτο εκεί όπου με επί μέρους σκορ 29-24 αύξησαν τη διαφορά τους στους 12 πόντους. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Κολοσσός είχε το πάνω χέρι, ένα φοβερό πεντάλεπτο του Περιστερίου στην 2η περίοδο, έφερε τα πάνω – κάτω.

Έκτοτε οι παίκτες του Σπανούλη δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα και ήταν τα αφεντικά του αγώνα. Στο 30′ ο πίνακας έδειχνε 66-69, σκορ που έδινε στο Περιστέρι την ευκαιρία να κρατήσει την τύχη του στα χέρια του.

Ο Κολοσσός επιχείρησε αντεπίθεση, ισοφάρισε 12” πριν τη λήξη του αγώνα σε 86-86, όμως ο Ράγκλαντ μίλησε και πάλι και με λέι απ διαμόρφωσε το τελικό 88-86, που έδωσε στην ομάδα της Αττικής το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 52-40, 66-69, 86-88.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ελλάδα – Πολωνία 78-73

Θετικό το πρώτο «τεστ» της Εθνικής Ελλάδας. Η Εθνική Ανδρών βρέθηκε να χάνει με διψήφια δι…