Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκραντ: «Έτοιμος να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ»

Γκραντ: «Έτοιμος να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ»

grant new 1

Πανευτυχής ο Τζέρεμι Γκραντ για το νέο του ξεκίνημα.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Τζέρεμι Γκραντ, μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του από την «πράσινη» ΚΑΕ. Ο Αμερικανός άσος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο του ξεκίνημα, ενώ χαρακτήρισε τον Εργκίν Αταμάν «γεννημένο νικητή».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέρεμι Γκραντ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον και εγώ μέλος ενός τόσο ιστορικού οργανισμού που διαθέτει μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών».

Και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα:: «Προφανώς και γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω για τις διαχρονικές επιτυχίες που έχει στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και για τους φιλάθλους του, οι οποίοι αγαπούν έντονα την ομάδα και στη στηρίζουν με όλη τους την καρδιά. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια μεγάλη βάση φιλάθλων, από τις καλύτερες στην Ευρώπη και γενικότερα στον κόσμο σε όλα τα σπορ. Γνωρίζω για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ. Όπως προανέφερα είμαι ενθουσιασμένος που θα το ζήσω όλο αυτό».

«Σπουδαίο που θα παίξω με Σλούκα, Βιλντόζα, Λεσόρ»

Αναφορικά με τον Εργκίν Αταμάν, τον οποίο συνάντησε αρκετές φορές την περσινή σεζόν ως αντίπαλο, σημείωσε πως: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, κάτι που δείχνουν και οι επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια. Πάνω απ’ όλα είναι γεννημένος νικητής. Αυτό είναι που τον χαρακτηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του».

Ο έμπειρος γκαρντ παρακολουθεί τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του: «Ενημερώνομαι για τις μεταγραφικές μας κινήσεις. Είναι σπουδαίο για μένα που θα συνεργαστώ με συμπαίκτες όπως ο Σλούκας, ο Βιλντόζα, ο Λεσόρ και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Είναι όλοι τους κορυφαίου επιπέδου παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όλοι μαζί», σχολίασε.

Ο Τζέριαν Γκραντ μας αποκάλυψε με ποιους μίλησε όταν δέχθηκε την προσφορά του Παναθηναϊκού: «Μίλησα με τον Ζακ (σ.σ. Όγκαστ) και τον Μπεν (σ.σ. Μπέντιλ) οι οποίοι είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Και οι δύο μου είπαν να είμαι έτοιμος για μεγάλες συγκινήσεις στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που αγαπά το μπάσκετ και την ομάδα. Μου είπαν επίσης πως πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ σε όλα τα επίπεδα».

Ερωτηθείς σχετικά με τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέλει να πετύχει με τους πράσινους, ανέφερε ότι: «Ο στόχος της ομάδας και κατ’ επέκταση και ο δικός μου είναι οι νίκες. Αυτός άλλωστε ήταν ανέκαθεν ο στόχος του Παναθηναϊκού: να παίρνει νίκες και να κατακτά τίτλους. Θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Όσο για μένα, θεωρώ πως είναι η ώρα μου για να αποδείξω ότι ανήκω στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Πέρσι αναδείχθηκα MVP του Eurocup, κάτι σημαντικό για μένα και πλέον είμαι έτοιμος για αυτή τη μεγάλη πρόκληση».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είμαι βέβαιος πως θα ζήσουμε μια συναρπαστική χρονιά. Ανυπομονώ να βιώσω την εμπειρία του να παίξω σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Είμαι έτοιμος!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…