Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός: Μην σταματάς να μας πληρώνεις

Ολυμπιακός: Μην σταματάς να μας πληρώνεις

Ολυμπιακός - Στοίχημα

Ο αγώνας με την Μπάγερν ήταν στοιχηματική ραψωδία για μας. Βεβαίως, είναι κανόνας πως το δελτίο εκείνου που προτείνει είναι σαν το… πιάτο του κυνηγού και του ψαρά. Εννέα φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο. Για να μην πιστέψεις κανείς ότι αίφνης ψηλώσαμε.

Αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει ψηλώσει. Και μόνο που οι στοιχηματικές του δίνουν προβάδισμα νίκης απέναντι στη Μακάμπι, σε μια από τις παραδοσιακά δύσκολες έδρες της Ευρωλίγκας, κάτι λέει. Θα ποντάρουμε σε κάτι, που πριν αρχίζει ο φετινός μαραθώνιος, κανείς δεν θα πόνταρε: Το να κάνει ο Ολυμπιακός το 5/5 εκτός έδρας.

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να βάλουμε σε τάξη μυαλό και ποντάρισμα. Η Novibet δίνει 2.07 απόδοση στη νίκη της Μακάμπι και 1.80 να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός. Δεν θα πάρουμε! Προτιμάμε το Ολυμπιακός -1,50, που μας δίνει 1.87 απόδοση. Αν πιστέψουμε στη νίκη των «ερυθρόλευκων» είναι μικρή διαφορά, για να πάρουμε λίγο μεγαλύτερη απόδοση.

Για να φτάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άμυνα. Άρα, αφού ποντάρουμε στη νίκη του, «βλέπουμε» το Under 163,5, που δίνει 1.90, αλλά και το Under 78.5 στη Μακάμπι, που αποδίδει 2.20. Διαβολοβδομάδα είναι, όλοι θα θελήσουν να κρατήσουν δυνάμεις για το επόμενο.

Αν θέλετε να το πάτε στα άκρα, να πάρετε ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο, το Ολυμπιακός / Ολυμπιακός (ημίχρονο και τελικό) για το Μακάμπι – Ολυμπιακός το προσφέρει η Novibet στα 2.40.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Άλμπα – Ολυμπιακός: Να τριτώσει το καλό

Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολη η αποστολή, που έχει ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο, πλανάται. …