Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μαρία Χολίδου: «Μου ζητάνε να πάω για casting ξανά στο GNTM»

Μαρία Χολίδου: «Μου ζητάνε να πάω για casting ξανά στο GNTM»

holidou 1 e1653670594812 jpg

Η Μαρία Χολίδου από το GNTM αποκαλύπτει πως μετά την απόρριψη της απο τον διαγωνισμό της ζητούν να γυρίσει ξάνα πίσω.

Η πανέμορφη Μαρία Χολίδου μίλησε την εκπομπή «Mega καλημέρα» για την εμπειρία της στον διαγωνισμό αλλά και για το πισωγύρισμα της παραγωγής του GNTM. Η Θεσσαλονικιά influencer είχε πάρει μέρος στον 4ο κύκλο του GNTM όμως απορρίφθηκε με ανεξήγητη σκληρή κριτική. Η Μαρία Χολίδου δεν τα παράτησε όμως και αναπτύχθηκε στον χώρο του Instagram φτάνοντας τους 12 χιλιάδες φόλοουερς. Πλέον όπως αποκάλυψε και η ίδια το GNTM την ζητάει πίσω για casting ξανά.

 

“<τζάμπα ήρθες> <τα μπούτια σου κολλάνε μεταξύ τους> <για να γίνεις μοντέλο πρέπει να χάσεις πάρα πολλά κιλά> <λόγω των παραπάνω κιλών αντί για 1.75 φαίνεσαι 1.70> <μπορείς να πας να βάψεις τη ρίζα σου> <μάλωσες με τον κομμωτή σου πριν έρθεις;> <πες ότι θα πάρεις 4 ναι και θα μπεις τελικό για να φαίνεται πως έχεις αυτοπεποίθηση>. Αυτά είναι λίγα από τα όχι και τόσο ευχάριστα λόγια που άκουσα από τους κριτές του Gntm πριν δυο μέρες. Είναι 2 Ιουνίου και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι <λάθος> και τι <άσχημο> έχει το σώμα μου που με περιορίζει να ασχοληθώ με το modeling. Τα γράφω αυτά γνωρίζοντας πως θα προβληθεί η οντισιόν μ και καταγράφω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου 2 μέρες μετά την audition μου”

 

“Όταν πέρυσι στο GNTM με ξεφτίλισαν και μου έλεγαν πώς τα μπούτια μου κολλάνε μεταξύ τους και φέτος με παίρνουν τηλέφωνα και μου ζητάνε να πάω για casting”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…