Κεντρική NBA Τόμπσον: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απέχουμε τέσσερις νίκες από το πρωτάθλημα»
NBA

Τόμπσον: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απέχουμε τέσσερις νίκες από το πρωτάθλημα»

thompson e1653672205950 jpg

Ο Κλέι Τόμπσον δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του έπειτα από την πρόκριση των Ουόριορς στους τελικούς του NBA, τονίζοντας ότι απομένουν τέσσερα παιχνίδια για να στεφθούν οι «Πολεμιστές» πρωταθλητές.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιβλήθηκαν 120-110 των Ντάλας Μάβερικς και με 4-1 νίκες πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς του NBA. O μεγάλος πρωταγωνιστής του Game 5 της σειράς ήταν ο Κλέι Τόμπσον. Χάρη στους 32 πόντους, τους οποίους σημείωσε οδήγησε την ομάδα του στη νίκη-πρόκριση στους τελικούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού, ωστόσο επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ. Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε για τα καλά στη δράση και με την τεράστια ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει τους Γουόριορς να κατακτήσουν το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Στιβ Κερ. Μαζί με τους Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν αποτελούν τις «παλιοσειρές» των «Πολεμιστών».

Ο ίδιος έπειτα από την πρόκριση των Γουόριορς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Οι φίλοι της ομάδας αλλά και οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι θα αγωνιστεί έπειτα από 1079 ημέρες σε τελικούς NBA. Εμφανίστηκε ευγνώμων προς την ομάδα του και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλέι Τόμπσον:

«Έπρεπε να έχω 10 τρίποντα, αλλά τέλος πάντων. Χαίρομαι που επέστρεψα στους τελικούς, είμαι ευγνώμων για την ομάδα μου γιατί μας κουβάλησαν και κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν. Δεν θέλω να συγκινηθώ, είναι τρελό. Θα το ευχαριστηθούμε σήμερα, έχουμε τέσσερα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα δεν μπορώ να το πιστέψω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…