Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αυτός είναι ο λόγος που αποκάλυψε το «μυστικό» της Μυριέλλας

Survivor – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αυτός είναι ο λόγος που αποκάλυψε το «μυστικό» της Μυριέλλας

Survivor

Eξηγήσεις σχετικά με τη βόμβα που έσκασε στο συμβούλιο του νησιού έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους παίκτες και των δύο ομάδων πως στην προηγούμενη ψηφοφορία, μέλη των μαχητών ζήτησαν από τη Μυριέλλα Κουρεντή να βγάλει στον τάκο έναν δυνατό παίκτη των κόκκινων, ώστε να αποχωρήσει κάποιος από τους μπλε. Αυτή η αποκάλυψη προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, μεγάλη ένταση στην ομάδα των μαχητών.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εγώ μόλις άκουσα από τη Μυριέλλα αυτή την πληροφορία, το επόμενο δευτερόλεπτο, το είχα πει κιόλα, σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιηθεί. Ανέλαβα εγώ να βγάλω τα κάστανα από τη φωτιά και να το πω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ήρθε αυτό το ντόμινο εξελίξεων για το οποίο ήμουν απόλυτα σίγουρος. Αυτή η αποκάλυψη λειτούργησε προς όφελός μας, έκανε την ομάδα των μπλε άνω κάτω, έκανε και εμάς άνω κάτω απλά εμείς το μαζέψαμε μέσα σε μία μέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…