Κεντρική Γυναίκες Euroleague γυναικών: Νίκησε η Σκίο – Έχασε η Γκντύνια

Euroleague γυναικών: Νίκησε η Σκίο – Έχασε η Γκντύνια

Παυλοπούλου

Άλλη μια αγωνιστική ολοκληρώθηκε για τις ελληνικές συμμετοχές στη Euroleague γυναικών. Εκεί η ιταλική Σκίο των Δικαιουλάκου – Πρέκα επικράτησε με 80-67 επί της Γαλατάσαραϊ μέσα στην Τουρκία. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των Ελλήνων τεχνικών έχει 8 νίκες και 5 ήττες, καταλαμβάνοντας την 4η θέση,  σημειώνοντας ίδιο ρεκόρ με τη Σοπρόν.

Από την άλλη μια ακόμα ήττα γνώρισε η ομάδα της Πηνελόπης Παυλοπούλου, παρά την πολύ καλή της παρουσία για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα, η Άρκα Γκντύνια έχασε στην έδρα της με 78-65 από την ισπανική Χιρόνα.

Τρομερή Παυλοπούλου στη Euroleague  γυναικών:

Η Ελληνίδα γκαρντ έκανε άλλη μια εξωπραγματική εμφάνιση δημιουργικά μοιράζοντας 10 ασίστ. Ακόμα, στα 31:38′ που βρέθηκε στο παρκέ σημείωσε και 9 πόντους φτάνοντας μια μόνο ελεύθερη βολή μακριά από το νταμπλ νταμπλ. Συνολικά πάντως η Παυλοπούλου δείχνει για μια ακόμα φορά ότι στέκεται με άνεση στο ανώτερο επίπεδο, βγάζοντας πολύ ενέργεια στο παρκέ. Ακόμα, δίνει στην ομάδα της πολλές λύσεις δημιουργικά, με αποτέλεσμα να μοιράζει σχεδόν σταθερά πάνω από 10 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…