Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Οι Αγγελόπουλοι, ο Ολυμπιακός κι η επιθυμία Βασιλακόπουλου

Οι Αγγελόπουλοι, ο Ολυμπιακός κι η επιθυμία Βασιλακόπουλου

Τίποτα δεν κάνει τυχαία ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ φροντίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε οι εκλογές να γίνουν μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο.

Έφτασε στο σημείο να υποχρεώσει μέχρι και τους αντιπάλους του να παίξουν το παιχνίδι του, ορίζοντας εκλογές – παρωδία, δίχως υγειονομικό πρωτόκολλο, στο γήπεδο της Λεωφόρου, έτσι ώστε να μην φαίνεται πως μόνο εκείνος πάσχιζε να αργήσει η μέρα των εκλογών.

Οι κινήσεις του αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι κι έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες καλούνται μέχρι τις 15 Ιουλίου, εφόσον κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Α2, να απαντήσουν αν θα αγωνιστούν στη Basket League τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατάφερε να φέρει την κατάσταση, δηλαδή, σ’ ένα σημείο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα υποχρεωθούν να πουν «επιστρέφουμε» μ’ εκείνον στο τιμόνι της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ο Βασιλακόπουλος θέλει να ταπεινώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αναγκάζοντας την έστω και στο τέλος να αποσυρθεί από το #mexritelous, ώστε να υποστηρίξει ότι οι Πειραιώτες δεν έφυγαν από την Α1 γι’ αυτόν, αλλά για δικούς τους λόγους, αφού πήραν την απόφαση να επιστρέψουν με αυτόν στο τιμόνι.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επιμείνει στο #mexritelous κι αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α2, τότε θα υποστεί αγωνιστική ζημιά, την οποία θα πανηγυρίσει ο Βασιλακόπουλος, καθώς δεν ξεχνάει την κόντρα του με τους Αγγελόπουλους.

Σκοπός του δεν ήταν να παραμείνει κι άλλους λίγους μήνες στη θέση του προέδρου, σκοπός του ήταν να οδηγήσει σε αδιέξοδο τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αδιαφορώντας για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Πέλικανς: Πήραν με ανταλλαγή τον Βαλαντσιούνας

Μεγάλη ανταλλαγή πραγματοποιήθηκε στο NBA, αφού οι Πέλικανς και το Μέμφις αντάλλαξαν τον Β…