Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Η ανακοίνωση για την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΕΟΚ: Η ανακοίνωση για την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΕΟΚ μπάσκετ γυναικών

Το Πρωτοδικείο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της πλευράς Λιόλιου και οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Αριστείδης Γολέμης παρέμειναν στη θέση τους. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με όσα αποφάσισε το πρωτοδικείο.

Αναλυτικά:

«Λόγω της προσπάθειας δημιουργίας συγχύσεως και εσφαλμένων εντυπώσεων, σας ενημερώνουμε ότι η νομίμως ορισθείσα από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της Ομοσπονδίας και τη δρομολόγηση εκλογών για τις 30 ΜαΪου.

Οι νόμιμες ενέργειες της διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή δικαστική απόφαση. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει το άθλημα του μπάσκετ και την επιβεβλημένη ομόνοια του χώρου.

Παράκληση της διοίκησης είναι να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές και το άθλημα να συνεχίσει την πορεία του. Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό άλλο το μπάσκετ στην Ελλάδα και άλλο το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο βάσει της επίσημης κατάταξης της FIBA παραμένει 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη και οι δύο Εθνικές Ομάδες, Ανδρών και Γυναικών, έχουν προκριθεί στην τελική φάση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της ΕΟΚ έχει καταρτισθεί σε Σώμα από 6/4/2021 και έχει ως εξής :

  • Πρόεδρος : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α΄ Αντιπρόεδρος : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ
  • Β΄ Αντιπρόεδρος : ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ
  • Γενικός Γραμματέας : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ
  • Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ».
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…