Κεντρική Elite League Πρωτέας Βούλας: Τέλος ο Μιχελάκος (pic)

Πρωτέας Βούλας: Τέλος ο Μιχελάκος (pic)

mixalis mixelakos proteas voulas jpg

Ο Μιχελάκος ανέβασε τον Πρωτέα Βούλας στην Elite League, αλλά δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν

Ο Πρωτέας Βούλας τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα παρκέ της Elite League, αλλά με νέο προπονητή. Η ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Μιχελάκο, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της στα μέσα της φετινής σεζόν και την οδήγησε στην άνοδο στην Α2.

Οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και ο Πρωτέας Βούλας αναζητά τον προπονητή, που θα τον καθοδηγήσει τη νέα σεζόν στην Elite League.

Αναλυτικά:

«Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον κόουτς Μιχάλη Μιχελάκο και το βοηθό προπονητή Θάνο Κωνσταντακόπουλο στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της στρατηγικής του και της αναδιοργάνωσης της Ανδρικής ομάδας του Ομίλου, μετά την άνοδό της στην Elite league του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο κόουτς Μιχελάκος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας σε μια κρίσιμη στιγμή για την πορεία της στο πρωτάθλημα της National league 1 και πέτυχε, παρά τις δυσκολίες και τον σκληρό ανταγωνισμό, να την αναδείξει πρωταθλήτρια εξασφαλίζοντας την απευθείας άνοδό της στην Elite league.

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τον κόουτς εκ μέρους όλων των αθλητών και των φιλάθλων της ομάδας μας και εκφράζει την απεριόριστη εκτίμηση στο σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στη διάρκεια της συνεργασίας μας. Του εύχεται καλή συνέχεια και πολλές ακόμα επιτυχίες στην προπονητική σταδιοδρομία του.

Για τον Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας,

Το Δ.Σ.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Αποκάλυψη: Η Ανατροπή… Της ανατροπής στον Μίλωνα

Πιθανό σενάριο να αγωνίζεται στη National League 1, ο Μίλωνας. Μπαρούτι έχει αρχίσει και μ…