Κεντρική Γυναίκες Αθηναϊκός: «Βόμβα» με Σταμάτη (pic)

Αθηναϊκός: «Βόμβα» με Σταμάτη (pic)

evina stamati athinaikos jpg

Ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Σταμάτη

Ένα πανίσχυρο ρόστερ ετοιμάζει ο Αθηναϊκός τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνίζεται στα παρκέ της Α2 Γυναικών. Ο Αθηναϊκός ήδη έχει προσθέσει εξαιρετικές αθλήτριες στο ρόστερ του με εμπειρία από Α1, ενώ τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα μέχρι στιγμής είναι η Εβίνα Σταμάτη. Ο έμπειρη αθλήτρια άφησε τα παρκέ της Α1 για να ενισχύσει τον Αθηναϊκό, που δείχνει ότι έχει βλέψεις τη νέα σεζόν να επιστρέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Οι συστάσεις για την Εβίνα Σταμάτη είναι περιττές. Η έμπειρη αθλήτρια έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα της στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του Αθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού, με μεγάλη της χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εβίνα Σταμάτη.

Η Εβίνα Σταμάτη ξεκίνησε την πλούσια καριέρα της στον Ατρόμητο Πειραιά και κατόπιν στον Παναθηναικό (2003-2009). Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Ισίμ Αράντ, Την επόμενη χρονιά, 2010-11 αγωνίστηκε με την Φ.Ε.Α.

Το 2012 μεταπήδησε στην Α.Ε. Σουρμένων-Ελληνικού, και κατόπιν στον Ολυμπιακό 2015-2023. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Πρωτέα Βούλας. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.

Αυτή η χρονιά δεν είναι απλά μια νέα αρχή! Είναι η μετάβαση από ένα ιστορικό χθες σε ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αύριο. Μια πορεία συνέχειας και αξιοποίησης της μεγάλης παρακαταθήκης της μπασκετικής αρμάδας του 2007-2012. Με διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ, αλλά τις ίδιες αρχές, αξίες και φιλοδοξίες. Και με μεγάλη αγάπη στο πολύπαθο γυναικείο μπάσκετ. Καλωσήρθες Εβίνα, καλωσόρισες ΑΡΧΗΓΕ μας!

Από την μεριά της η Εβίνα δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Αθηναϊκός με αξιοζήλευτες επιτυχίες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ανοιχτό μέτωπο Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με ΕΟΚ

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-2025 προκάλεσε την… κόντρα Ερασιτέχνη Π…