Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Φασούλας: «Η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της»

Φασούλας: «Η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της»

Απάντηση στις προσπάθειες του Γιώργου Βασιλακόπουλου για σύσταση προσωρινής διοίκησης έδωσε ο Παναγιώτης Φασούλας. Την Δευτέρα (29/3) έγινε γνωστό πως η διοίκηση της ΕΟΚ επεδίωξε επιδίωξε τον ορισμό του ως προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου στην ΕΟΚ, κάτι το οποίο αργότερα διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση η ομοσπονδία. Θέση σε αυτό πήρε και ο Φασούλας, ένας εκ των υποψηφίων για την θέση του προέδρου, κάνοντας λόγο για απόπειρα μεθόδευσης της νεκρανάστασης της απερχόμενης διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της.

Μετά την καθολική παρέμβαση μας, τα σχέδια της ματαιώθηκαν.

Σωματεία- Μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό Πρόεδρο.

Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, ακόμη 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.

Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Όποια ομάδα έχει χρέη και ban δεν παίζει στο πρωτάθλημα»

Την εφαρμογή των κανονισμών της FIBA για τη συμμετοχή των ομάδων στη Basket League είναι α…