Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Α.Γ.Σ. Πολυνίκης: «Ποτέ δεν δώσαμε εντολή για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ»

Α.Γ.Σ. Πολυνίκης: «Ποτέ δεν δώσαμε εντολή για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ»

vasilakopoulos

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχώρησε σήμερα σε προσφυγή στο πρωτοδικείο ζητώντας τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, μέχρις ότου ι πραγματοποιηθούν οι εκλογές. Εκλογές οι οποίες οδηγήθηκαν σε αναβολή μετά την προσφυγή και δικαίωση από το πρωτοδικείο 21 σωματείων που δεν ήταν στις λίστες για τις εκλογές της 28ης Μάρτη.

Ωστόσο, μετά τις σημερινές εξελίξεις ένα εκ των 21 σωματείων διαχωρίζει την θέση του. Ο λόγος για τον ΓΣ Πολυνίκη, ο οποίος με ανακοίνωση του τονίζει όυι ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεση του για αίτηση ορισμού προσωρινής διοίκησης.

Αναλυτικά:

«H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Γράψας»

Καταγραφή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΟΠΑΠ Final 4 U21: Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας – Ιόνιος 59-46

Κατέκτησε το OΠΑΠ Final 4 U21 ο Μίλωνα/ Ίκαρος Καλλιθέας. Ο Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας κατέκτη…