Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο της post στο Instagram, μετά την αποχώρηση από το Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο της post στο Instagram, μετά την αποχώρηση από το Survivor

karabanko

Την Κυριακή που μας πέρασε παρακολουθήσαμε ίσως ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια στο Survivor, αφού η πιο δυνατή παίκτρια των διασήμων (με την παλιά σύσταση) Κάτια Ταραμπάνκο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος που την ταλαιπωρούσε.

Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model που φέτος τη βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ στο Survivor «εγκατέλειψε» το reality επιβίωσης στεναχωρώντας τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και το κοινό που την είχε λατρέψει και την είχε αποθεώσει σε όσα επεισόδια συμμετείχε. Δυστυχώς ένα πρόβλημα με την υγεία της την ανάγκασε να αποχωρήσει και κάπως έτσι δεν θα τη βλέπουμε πια να αγωνίζεται.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε το πρώτο της story στα social media πριν από 8 ώρες που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην παίκτρια των Survivor και GNTM 2 ανέβασε ένα story μέσα από το αεροπλάνο, κατά την άφιξή της στην Ελλάδα. Στο βίντεο βλέπουμε πως είναι νύχτα και βρίσκεται λίγο πριν από την προσγείωση του αεροπλάνου.

«Home», γράφει επάνω στο βίντεο σαν συνοδευτικό caption. Δεν έχει ανεβάσει ακόμη κάποιο σταθερό post στο account, της, όμως κι αυτό θα γίνει σίγουρα μέσα στις επόμενες ώρες.

katia tarabanko 1

Πηγή: queen.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…