Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο Survivor έφαγα από σκουπίδια»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο Survivor έφαγα από σκουπίδια»

2A8E4345 0E84 4645 AAD6 1B6DA22E31BA jpeg

«Με έχει δαγκώσει και ποντίκι» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Την καλύτερη της επαγγελματική χρονιά διανύει δίχως άλλο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά τη συμμετοχή και την… αντοχή που είχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μπορεί σήμερα η καλλονή ηθοποιός να είναι εκτός Survivor, όμως με την παρουσία της κατάφερε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι επιβίωσης!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο Secret και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο τους τελευταίους μήνες. «Αισθάνομαι πάρα πολύ ευγνώμων, γιατί ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, από όλες τις απόψεις. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα στον Αγιο Δομίνικο και το Survivor, αφού η ίδια αντιμετώπισε πολλές αντίξοες συνθήκες. «Ήμουν δύο ώρες κάτω από τη βροχή, όρθια, έχω φάει από σκουπίδια, έχω ψάξει στο χώμα μήπως βρω αποφάγια, με έχει δαγκώσει ποντίκι.

Ωστόσο, δέθηκα υπερβολικά με ανθρώπους σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σε κάποιο αγώνισμα έφτασα στο σημείο να κλάψω με λυγμούς, γιατί δεν είχα άλλο κουράγιο να συνεχίσω, όμως ξεπέρασα τον εαυτό μου».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πάντως, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι επιβίωσης με τον λόγο και τον χαρακτήρα της καθώς δεν προκαλούσε εντάσεις και παρουσίασε ένα ωραίο προφίλ. Όσον αφορά τα προσωπικά της, τέλος, είναι στην καλύτερή της φάση αφού συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, που τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…