Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καραγκούνιας: «Αν είχε πέσει ξύλο θα το είχατε καταλάβει από τον Άρη»

Καραγκούνιας: «Αν είχε πέσει ξύλο θα το είχατε καταλάβει από τον Άρη»

Survivor

«Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει έπαρση, δεν θέλω να κερδίσει το Survivor γιατί δεν παίζει τίμια», λέει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για τον τραυματισμό του, τον Κατσαούνη, τον Σοϊλέδη και την Βρισηίδα.

«Έχω σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή γιατί είναι δίπλα μου σε όλα. Θα φτιάξω το πόδι μου και θα μπω στο All Star για να αποδείξω αυτά που δεν μπόρεσα όσο ήμουν μέσα. Έπαιζε για δυόμιση μήνες με κάταγμα.

Ο Κατσαούνης έκανε ότι έκανε και η παραγωγή έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν έπεσε ξύλο. Αν είχε πέσει ξύλο θα το είχατε καταλάβει, θα τον είχατε δει τον Άρη. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Άξιζε στη Βρισηίδα να φύγει», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη συνέχεια: «Αγωνιστικά δεν ήταν καλή η Βρισηίδα, ήταν ανακατώστρα κι έστηνε έρωτες με τον Μαρτίκα. Άξιζε να παραμείνει ο Τάλα, αν και είναι ηθοποιός. Θα έρθει και η ώρα του Μαρτίκα. Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει έπαρση, δεν θέλω να κερδίσει το Survivor γιατί δεν παίζει τίμια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Εμμανουήλ».

Πηγή: zappit.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…