Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Στον Κολοσσό το βραβείο Fairplay του Ιανουαρίου!

Στον Κολοσσό το βραβείο Fairplay του Ιανουαρίου!

Το βραβείο fairplay του Ιανουαρίου κατέκτησε ο Κολοσσός Ρόδου για την δράση και ευαισθητοποίηση του σε άτομα με αναπηρία. Η βράβευση θα λάβει χώρα πριν το τζάμπολ του αυριανού αγώνα με τον Άρη (29/2, 15:30).

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Στην ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου H Hotels θα απονεμηθεί το βραβείο FAIRPLAY για τον μήνα Ιανουάριο. Η απονομή θα γίνει πριν την έναρξη της αυριανής (29/2, 15:30) αναμέτρησης Κολοσσός H Hotels – Άρης για την 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League.

Το βραβείο FAIRPLAY δημιουργήθηκε από την EKO, τον Μεγάλο Χορηγό της Basket League, προκειμένου να επιβραβευτούν οι ενέργειες και οι δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθαι, το υγιές φίλαθλο πνεύμα και την προσφορά του αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο.

Το βραβείο του μηνός Ιανουαρίου θα απονεμηθεί στην ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου H Hotels για την δράση της και την ευαισθητοποίηση που δείχνει για τα άτομα με αναπηρία.

Η ομάδα των «θαλασσί», παίκτες και προπονητές, έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πίττας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑΜΕΑ Ρόδου «Χαρταετός». Φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους, μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα και κάλεσαν τα παιδιά σε προπόνηση.

Λίγες ημέρες αργότερα τα παιδιά του «Χαρταετός» ΚΔΑΠ- ΜΕΑ βρέθηκαν στην προπόνηση του Κολοσσού H Hotels, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.

Την απονομή του βραβείου FAIRPLAY Ιανουαρίου στον πρόεδρο της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, κ. Θεόδωρο Καρατζά θα κάνει η κ. Στέλλα Διάκουλα, Στέλεχος Πωλήσεων Δικτύου Πρατηρίων ΕΚΟ και ΒP Νοτίου Αιγαίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης για την προαδειοδότηση

Συγκροτήθηκε σήμερα (16/6) η Επιτροπή Αξιολόγησης που προβλέπει η υπουργική απόφαση για τη…