Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να πάρουμε την νίκη πίσω”

“Να πάρουμε την νίκη πίσω”

kalogiannidis kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενείται αύριο από το Λαύριο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της basket league. Ο Φίλιππος Καλλογιαννίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη τονίζοντας ότι χρωστούν στους εαυτούς τους να πάρουν πίσω αυτή την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι μου,

Άλλη μια ήττα για την ομάδα μας την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο καθ’ όλη τη διάρκειά του, όπως το περιμέναμε! Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια να κρατήσουμε το σκορ κοντά μας και να μην αφήσουμε να ανοίξει μεγάλη διαφορά, αλλά δύο μεγάλα σουτ του Λάνγκφορντ και του Γιαννόπουλου στο τέλος ήταν αρκετά για να μας κρατήσουν μακριά από τη νίκη!

Όπως έχω κάνει πολλές φορές, έτσι και τώρα θα αναφερθώ σε άλλη μια κοινωνική πράξη-εκδήλωση που κινήθηκε η ομάδα του Κολοσσού! Ήμασταν καλεσμένοι και επισκεφτήκαμε τον Χαρταετό ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου. Εκεί με τα παιδιά παίξαμε, φωτογραφηθήκαμε και περάσαμε όμορφο χρόνο μαζί τους! Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και να είναι πάντα με το χαμόγελο!

Παράλληλα συνεχίστηκε η προετοιμασία μας για έναν πολύ δυνατό παιχνίδι το Σάββατο! Το Λαύριο στον πρώτο γύρω πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα μας και όλοι χρωστάμε στους εαυτούς μας να πάρουμε αυτή τη νίκη πίσω! Μια ομάδα με ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού που παίζει συχνά με αλλαγές στην άμυνα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι στην επίθεση, για να διαβάσουμε σωστά τις καταστάσεις που θα βρούμε.

Εκτός απ αυτό, πρέπει να βρούμε και το δυνατό μας επιθετικό όπλο, που είναι η ευστοχία από τα 6,75μ. που μας έχει λείψει στα 2-3 τελευταία παιχνίδια. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με πολύ καλή άμυνα πιστεύω θα είναι τα βασικά κλειδιά για να μας δώσουν τη νίκη! Θα είναι μια δυνατή μάχη και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό!

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Το Μαρούσι στο 3ο του 2/2 με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη

To 2/2  με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη έκανε το Μαρούσι. Στις 6 Ιανουαρίου πέρασε από …