Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Το Περιστέρι, οι προσθήκες και η τελευταία επιθυμία της Ρενάτας”

“Το Περιστέρι, οι προσθήκες και η τελευταία επιθυμία της Ρενάτας”

verginis panionios e1575835450213

O Πανιώνιος υποδέχεται αύριο το Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της basket league και ο Δημήτρης Βεργίνης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να φτάσουν στην νίκη. Παράλληλα, ο γκαρντ των κυανέρυθρων σχολίασε την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Λήμνο, τις προσθήκες του τελευταίου διαστήματος, αλλά και την κίνηση της ΚΑΕ που εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία της Ρενάτας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σε όλους…

Την προηγούμενη αγωνιστική στη Λήμνο δεν τα καταφέραμε, γνωρίζοντας μια δίκαιη ήττα, αφού τα πολλά μας λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ μας στοίχισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε… Διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά ο Ήφαιστος ήταν πιο συγκεντρωμένος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Πλέον, έχουμε αφήσει πίσω μας αυτόν τον αγώνα και έχουμε στρέψει την προσοχή μας σε αυτόν που ακολουθεί. Το Σάββατο (18/) αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας το Περιστέρι. Μια ομάδα με ποιότητα, γεγονός που αντικατοπτρίζεται από την υψηλή θέση που κατέχει στην βαθμολογία.

Εμείς είχαμε το τελευταίο καιρό κάποιες προσθήκες στην ομάδα, – αλλά και τραυματισμούς – και στόχος μας είναι να βάλουμε τα παιδιά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην φιλοσοφία της ομάδας.

Προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την εβδομάδα για ένα δυνατό και σκληρό ματς, πράγμα που σημαίνει ότι, κατά την διάρκεια του αγώνα, πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και τα 40 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας μας δίνει περισσότερη δύναμη και ώθηση, καθώς στα τελευταία παιχνίδια ο κόσμος μας δίνει το “παρών” στο “Σοφία Μπεφόν” και μας γεμίζει με ενέργεια…

Μπορεί να υπάρχει και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας του Πανιωνίου, αργότερα, την ίδια μέρα, αλλά πιστεύω πως οι οπαδοί μας θα καταφέρουν να είναι εκεί και στις δυο αυτές σημαντικές αναμετρήσεις!!

Υ.Γ.: Την Κυριακή (12/11) που μας πέρασε είχαμε μια πολύ δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια του Πανιωνίου . Μια πιστή και αγαπημένη οπαδός της ομάδας μας, η οποία δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια, κερδίζοντας τον σεβασμό και των αντιπάπων, έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αφού έχασε την άνιση μάχη με την αρρώστια που αντιμετώπιζε.

Μπορεί να μη την είχα γνωρίσει προσωπικά, αλλά αυτό το Σάββατο εγγυώμαι ότι εγώ κι οι συμπαίκτες μου θα παίξουμε και για τη Ρενάτα… Θα ήθελα να μεταφέρω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της από όλη την ομάδα του μπάσκετ και να τονίσω πόσο σημαντική είναι η κίνηση από τη μεριά της διοίκησης να δωρίσει τις μισές από τις εισπράξεις του αγώνα με το Περιστέρι στο ίδρυμα για καρκινοπαθή παιδιά “Ελπίδα”, όπως ήταν επιθυμία της ίδιας της Ρενάτας και της οικογένειας της. Αυτός είναι ένας ακόμα ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος για να γεμίσει αύριο το γήπεδό μας…

Εις το επανιδείν!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Το Μαρούσι στο 3ο του 2/2 με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη

To 2/2  με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη έκανε το Μαρούσι. Στις 6 Ιανουαρίου πέρασε από …