Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μεγάλη ημέρα για τη Βιλερμπάν το ματς με τον Ολυμπιακό”

“Μεγάλη ημέρα για τη Βιλερμπάν το ματς με τον Ολυμπιακό”

Μίτροβιτς

Η Βιλερμπάν ετοιμάζεται για το πρώτο της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή της στη διοργάνωση και θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, τόνισε ότι είναι μεγάλη μέρα για τη Βιλερμπάν το ματς με τους “ερυθρόλευκους”.

“Το καλό από την αρχή της σεζόν είναι ο τρόπος, με τον οποίο έχουν δουλέψει οι παίκτες στην προπόνηση. Είναι ο μόνο τρόπος για να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και για να καλύψουμε την έλλειψη εμπειρίας που έχουμε. Όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό, πρώτα απ’ όλα είμαι υπερήφανος που θα φιλοξενήσουμε τον Ντέιβιντ Μπλατ, έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Θα είναι μία μεγάλη ημέρα για εμάς, για την ομάδα. Στο παρκέ, θα πρέπει να δώσουμε έξτρα προσπάθεια, για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σας το λέω ειλικρινά, ως προπονητής, κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα είναι σαν ένα μικρό… τρόπαιο!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Έντουιν Τζάκσον από την πλευρά του σημείωσε: “Θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, ύστερα από πολύ καιρό για την ομάδα και γι’ αυτό όλοι θα δώσουν πάνω από το 100% τους. Σίγουρα, εμείς είμαστε οι… μικροί της διοργάνωσης, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε πως δεν… κλέψαμε το εισιτήριο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, θα πρέπει να απολαύσουμε αυτή την ειδική στιγμή, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ως… θύματα. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στις τρεις νίκες που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα Γαλλίας και να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ευρωλίγκα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…