Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 76-72 (vid)

Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 76-72 (vid)

Paris lee villeurban jpg

Ανώδυνη ήττα για τη Μπάρτσα, έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της η Βιλερμπάν

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Βιλερμπάν επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 76-72 και έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα. Οι μπλαουγκράνα παρουσιάστηκαν χαλαροί και γνώρισαν μια ανώδυνη ήττα. Πλέον οι Καταλανοί στρέφουν το βλέμμα τους στα playoff, όπου θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό.

Η Μπαρτσελόνα φάνηκε χαλαρή στο παιχνίδι, καθώς η αναμέτρηση δεν είχε κανένα βαθμολογικο ενδιαφέρον. Η Βιλερμπάν το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τα ηνία στο σκορ (24-18). Οι μπλαουγκράνα έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Γάλλοι αμυντικά ήταν ανύπαρκτοι και οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο σκορ (38-42).

Οι εναλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά. Η Βιλερμπάν έδειχνε να θέλει περισσότερο το ματς, αλλά η ποιότητα της Μπάρτσα κράταγε στα ίσια το παιχνίδι (57-57). Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο και κρίθηκε στο φινάλε. Ο Λοβέρν με καλάθι 59″ πριν το τέλος έδωσε προβάδισμα στους Γάλλους (73-72). Στη συνέχεια η Μπάρτσα αστόχησε και ο Πάρις Λι με τρεις βολές κλείδωσε τη νίκη για τη Βιλερμπάν.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 38-42, 57-57, 76-72

Δείτε εδώ τo στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…