Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βαλένθια – Βιλερμπάν 69-98 (vid)

Βαλένθια – Βιλερμπάν 69-98 (vid)

De colo villeurban valencia jpg

Η Βαλένθια συνετρίβη από τη Βιλερμπάν

Η Βαλένθια υπέστη ανέλπιστη συντριβή και μάλιστα εντός έδρας από τη Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα έκανε την καλύτερη της εμφάνιση και διέλυσε τους τραγικούς Ισπανούς, που σε ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων (69-98). Μ’ αυτήν την ήττα μπήκε… ταφόπλακα στις ελπίδες της ισπανικής ομάδας για είσοδο στα playin.

Οι άμυνες των δύο ομάδων πήγαν περίπατο στα πρώτα λεπτά κα ειδικά της Βαλένθια. Η Βιλερμπάν έκανε πάρτι επιθετικά και με 17 πόντους σε πέντε λεπτά πήρε τα ηνία του σκορ (9-17). Οι Γάλλοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και πήραν νωρίς διψήφια διαφορά, με τις “νυχτερίδες ” να παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων στο πρώτο δεκάλεπτο (19-27).

Η Βαλένθια δήλωσε παρών στη δεύτερη περίοδο και με επί μέρους σκορ 10-2 έφερε το ματς στα ίσια (29-29). Η Βιλερμπάν και πάλι όμως απάντησε. Οι Γάλλοι έβγαλαν αντίδραση επιθετικά και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ανέκτησαν το διψήφιο προβάδισμα τους (38-48). Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και με κορυφαίο τον ΝτεΣόν Τόμας (11 πόντοι) έκλεισε το ημίχρονο στο +14 (38-52).

Η Βαλένθια στο δεύτερο ημίχρονο…. δεν κατέβηκε στο παρκέ. Η ισπανική ομάδα ήταν εκτός τόπου και χρόνου και συνετρίβη από τη Βιλερμπάν. Οι Γάλλοι ήταν καταιγιστικοί και εκτόξευσαν τη διαφορά πάνω από τους 20 (45-76). Η κατρακύλα για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της. Οι Γάλλοι ήταν αμείλικτοι και διέλυσαν την ομάδα του Μούμπρου (69-98).

Τα δεκάλεπτα: 19-27, 38-52, 45-76, 69-98

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…