Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καλογιαννίδης:”Ιδιαίτερος αντίπαλος το Λαύριο”

Καλογιαννίδης:”Ιδιαίτερος αντίπαλος το Λαύριο”

kalogiannidis 1

Ιδιαίτερο αντίπαλο χαρακτήρισε το Λαύριο ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα ώστε να εμφανιστεί έτοιμη και διαβασμένη.

Παράλληλα, αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι του Κολοσσού και την ήττα από την ΑΕΚ, δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έμαθαν πολλά από την αναμέτρηση, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ένωσης.

Διαβάστε  αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Την περασμένη εβδομάδα γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, επιτρέποντας στους αντιπάλους να τρέξουν, ενώ παράλληλα ήταν και πολύ εύστοχοι, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Όμως, πιστεύω ότι μάθαμε πολλά από αυτή την ήττα, που είναι η πρώτη μας στη φετινή σεζόν και ίσως να μας κάνει και καλό, ενόψει ενός δύσκολου και απαιτητικού ματς που ακολουθεί στην έδρα μας.

Όλη την εβδομάδα που πέρασε, δουλέψαμε πολύ καλά και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για έναν αγώνα με έναν ιδιαίτερο αντίπαλο, όπως είναι το Λαύριο.

Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει πολύ με αλλαγές στην άμυνα και γι’ αυτό εμείς καλούμαστε να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και τις καταστάσεις, να βγάλουμε πάθος και ενέργεια, επιβάλλοντας τον δικό μας ρυθμό και παράλληλα να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά τους όπλα.

Είναι ένας ματς στο γήπεδό μας και γι’ αυτό ελπίζω να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και να μας δώσει τη θετική του ενέργεια, ώστε στο τέλος εμείς να είμαστε οι νικητές.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…