Κεντρική Elite League Κερασοβίτης: “Η συνέχεια θα είναι διαφορετική”

Κερασοβίτης: “Η συνέχεια θα είναι διαφορετική”

kerasovitis

Την πίστη του στο ότι ο Αμύντας θα βελτιωθεί και θα αρχίσει τις νίκες τόνισε ο  Γιώργος Κερασοβίτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

παράλληλα, τόνισε ότι οι πολλοί τραυματίες έχουν επηρεάσει γενικότερα την λειτουργία της ομάδας τονίζοντας ωστόσο ότι όλοι στο ρόστερ της ομάδας του Υμηττού είναι ισάξιοι και προσπαθούν να καλύψουν όλα τα κενά.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σίγουρα οι τραυματίες έχουν επηρεάσει όλη την λειτουργία της ομάδας, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε ισάξια και πάντα προσπαθεί ο ένας να καλύψει το κενό που αφήνει ο άλλος».

Εμένα προσωπικά δεν με αγχώνει η ήττα της πρεμιέρας. Σίγουρα ήταν ένα κακό ξεκίνημα, αλλά πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική».

Για το ματς με τον Κόροιβο: «Καταρχάς πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και σε όλα τα γήπεδα αρκεί, βέβαια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την βδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω με υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε την νικη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…