Κεντρική NBA Έδωσε… σφαλιάρα σε παίκτη των Χόρνετς ο Τζόρνταν! (vid)
NBA

Έδωσε… σφαλιάρα σε παίκτη των Χόρνετς ο Τζόρνταν! (vid)

michael jordan malik monk

Ο Μαλίκ Μονκ προέβη σε μια ανόητη ενέργεια στα τελευταία δευτερόλεπτα του “θρίλερ” εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο γκαρντ των Χόρνετς έφυγε από τον πάγκο κι έτρεξε προς το παρκέ, ώστε να πανηγυρίσει το τρομερό καλάθι του Τζέρεμι Λαμπ, το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Υπήρχε, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια: Το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα!

Ο Μονκ, μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες του, πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε εκεί αλλά απέμεναν 0.3” για το φινάλε! Έτσι, οι διαιτητές χρέωσαν τον Μονκ με τεχνική ποινή κι έστειλαν στις βολές το Ντιτρόιτ! Ευτυχώς για τη Σάρλοτ, η διαφορά διαμορφώθηκε στους 2 πόντους μετά το σουτ του Λαμπ (108-106) κι η τεχνική ποινή οδηγεί σε μόλις μία ελεύθερη βολή. Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ ευστόχησε αλλά τα 0.3” που απέμεναν δεν επέτρεψαν στους Πίστονς να κάνουν όνειρα.

Τέτοια λάθη, βέβαια, δεν συγχωρούνται όταν ο Μάικλ Τζόρνταν είναι το αφεντικό! Ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς δεν ήταν και πολύ χαρούμενος μετά την γκάφα των παικτών του, με τον Μονκ να πληρώνει το “μάρμαρο”, καθώς δέχθηκε δύο σφαλιάρες από τον “MJ“, προφανώς σε φιλικό ύφος.

Δείτε την αντίδραση του Τζόρνταν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…