Κεντρική NBA Αποχωρεί από τον πάγκο των Χόρνετς ο Στιβ Κλίφορντ

Αποχωρεί από τον πάγκο των Χόρνετς ο Στιβ Κλίφορντ

Στιβ Κλίφορντ

Αναλαμβάνει πόστο στο front offices στο τέλος της σεζόν ο Κλίφορντ.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των Σάρλοτ Χόρνετς μετά από δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Στιβ Κλίφορντ. Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 62χρονος πολύπειρος προπονητής ανακοίνωσε την απόφαση του στους παίκτες και στους συνεργάτες του το πρωί της Τετάρτης. Αν και η διοίκηση των Σάρλοτ του έκανε πρόταση για να παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη χρονιά, αυτός την αρνήθηκε και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για να αναλάβει θέση στο front office.

Η καριέρα του Αμερικανού κόουτς ξεκίνησε το 1983 σαν βοηθός προπονητής, μέχρι το 2013 που ανέλαβε δουλειά σαν πρώτος προπονητής στους Σάρλοτ Μπόμπκατς οι οποίοι στη συνέχεια μετονομάστηκαν σε Χόρντετς και παρέμεινε μέχρι το 2018. Ύστερα, υπήρξε προπονητής των Μάτζικ για τρία χρόνια και να ξανά επιστρέψει το 2022 στον πάγκο των Χόρνετς.

Να θυμίσουμε πως ο Κλίφορντ στη μέση της χρονιάς είχε δηλώσει πως υπάρχει έλλειψη ταλέντου στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή μετά από 76 αναμετρήσεις οι Χόρνετς βρίσκονται στην 13η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ντόρσεϊ: «Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς»

Κρίσιμη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Φενέρ κόντρα στη Μονακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Τάιλερ…