Κεντρική NBA Καταπληκτική εμφάνιση από Γουέστμπρουκ και Τζορτζ (vids)
NBA

Καταπληκτική εμφάνιση από Γουέστμπρουκ και Τζορτζ (vids)

westbrook george

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αρχίζουν σιγά-σιγά να βρίσκουν ρυθμό κι αυτοματισμούς, επιτυγχάνοντας τη 2η σερί νίκη τους έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα 4 συνεχόμενων ηττών. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν το “θύμα” τους, καθώς ηττήθηκαν με 128-110, με την 3η περίοδο να αποτελεί το χρονικό σημείο-“κλειδί”. Με σερί 23-2, επιμέρους σκορ 39-10 και 70% ποσοστό ευστοχίας στο 12λεπτο αυτό, οι Θάντερ πάτησαν “γκάζι” κι εξαφανίστηκαν, με τους Ράσελ Γουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ να προελαύνουν.

Ειδικότερα, ο Γουέστμπρουκ σταμάτησε στους 32 πόντους με 13/25 σουτ και 5/7 βολές ενώ μοίρασε 8 ασίστ κι έκλεψε 3 φορές την μπάλα, υποπίπτοντας μονάχα σε 3 λάθη. Με ατελείωτη ενέργεια και δύναμη στο παιχνίδι του, ο “Russ” αξιοποίησε στο έπακρο τα πικ-εν-ρολ με τον Άνταμς ενώ κοιτούσε συνεχώς να αναπτύξει την ομάδα στο τρανζίσιον, εκεί όπου οι Θάντερ διαπρέπουν. Χάρη στο ανοικτό γήπεδο, μάλιστα, κατάφεραν να χτίσουν διαφορά ασφαλείας και να “καθαρίσουν” την παρτίδα.

Τα highlights του Γουέστμπρουκ

https://www.youtube.com/watch?v=ZplwkBorkaA

Από την άλλη, ο Τζορτζ είχε 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με 9/18 σουτ και 11/14 βολές! Ο “PG-13” έκανε εξαιρετικό παιχνίδι σε συνθήκες isolation, ζυγίζοντας τον αμυνόμενο και σουτάροντας πάνω από το κεφάλι του. Ακόμη, έβγαινε από flare σκριν, λάμβανε hand-offs ενώ κέρδιζε φάουλ με μεγάλη ευκολία, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανανεωμένη εικόνα της ομάδας του.

Τα highlights του Τζορτζ

https://www.youtube.com/watch?v=rOlJwDIUnHo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…