Κεντρική Basket League Άρης Οι συζητήσεις με Γουλιέλμο και ο Αγγέλου

Οι συζητήσεις με Γουλιέλμο και ο Αγγέλου

Διάφορα θέματα υπάρχουν στην… ατζέντα για τoν Άρη και κατά την διάρκεια της Τετάρτης (30/5) πρόκειται να γίνουν επαφές μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αναμένεται να ενημερώσει τα στελέχη της ΚΑΕ για ζητήματα που απασχολούν τους “κίτρινους” και κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με το οικονομικό, με την διευθέτηση υποχρεώσεων και την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών να είναι προτεραιότητα στην παρούσα φάση.

Είχαμε αναφερθεί εδώ και καιρό πως στον Άρη είχαν κατά νου να “δουλέψουν” το ζήτημα του “αγκαθιού” που υπάρχει με την απαγόρευση μεταγραφών και αυτό το θέμα απασχολεί έντονα (το ζητούμενο είναι οι σκέψεις από το στρατόπεδο των “κιτρίνων” για την ρύθμιση των οφειλών να γίνουν αποδεκτές από την πλευρά των καλαθοσφαιριστών που έχουν λαμβάνειν από την εποχή Λάσκαρη).

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η υπόθεση του Βαγγέλου Αγγέλου, με τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή και θα γίνουν νέες συζητήσεις μαζί του (έτσι κι αλλιώς, πάντως, έχουν αναλυθεί διάφορα δεδομένα). Ο Ελληνας κόουτς παρά το ότι τυπικά δεν έχει “κλείσει” -ακόμη- το ζήτημα της παραμονής του, ασχολείται καθημερινά με τον Άρη, βρίσκεται στο Παλέ και γενικώς δείχνει διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν (εφόσον το θέμα της παραμονής “τελειώσει”, δεν θα αποτελέσει έκπληξη).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Β΄Εθνική: Οι 10 πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Δύο παίκτες μοιράζονται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του 1ου Ομίλου της Β΄Εθνικής…