Κεντρική Ελλάδα Camp Ο Ganon Baker στο Ανατόλια

Ο Ganon Baker στο Ανατόλια

baker anatolia

Αν νομίζατε ότι μόνο στην Αθήνα θα έχουν το προνόμιο να δουν τον Γκέινον Μπέικερ, απλά κάνατε λάθος. Η παρουσία του στην πρωτεύουσα «κλείδωσε» με τη συμμετοχή στα καμπ του Μίλωνα και του Deree, όμως θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του και στα παιδιά της Θεσσαλονίκης. Το «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» ανακοίνωσε την παρουσία του στο ΣΑΑΚ ANATOLIA Summer Basketball Camp.

«Ο Ganon Baker θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές ατομικής βελτίωσης στον κόσμο. Δουλεύει με παίκτες από το ΝΒΑ, NCAA, από γυμνάσια μέχρι και δημοτικά. Από το 2001 ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του. Έχει βρεθεί σε περισσότερες από 45 χώρες, διδάσκοντας τα μυστικά του μπάσκετ σε μικρούς και μεγάλους βελτιώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται:

«Οι διασημότεροι παίκτες εμπνέονται από την ενεργεία, αλλά και τη γνώση που μεταδίδει, ώστε να τους κάνει ακόμα καλύτερους. Μερικοί από τους αθλητές και αθλήτριες που έχουν δουλέψει μαζί του είναι και οι: Lebron James, Kobe Bryant, Chris Paul, Kevin Durant, Kyrie Irving, Britney Grinner, Maya Moore κ.α.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη διδασκαλία τού κορυφαίου προπονητή, αλλά και να δουλέψουν μαζί του μέσα στο γήπεδο, στο πλαίσιο του Camp. Θα πάρουν μέρος σε ένα σύνθετο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει ομιλίες, on court demonstration, αλλά και one on one coaching, από τον Ganon και πολλές άλλες δραστηριότητες, στο πλαίσιο του camp, όπως ομαδικά και διαγωνιστικά παιχνίδια, προπόνηση σε stations κ.α.

Μαζί με τον Ganon Baker στο ΣΑΑΚ ANATOLIA Summer Basketball Camp θα είναι οι προπονητές:

  • Πέτρος Γκαϊτατζής (Head Coach ΣΑΑΚ ANATOLIA και υπεύθυνος Ακαδημίας),
  • Κωνσταντίνος Βεργίνης (Υπεύθυνος Ακαδημίας ΣΑΑΚ ANATOLIA),
  • Javier Terrren (head coach NBG Academy)
  • και το επιτελείο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μπάσκετ του ΣΑΑΚ ANATOLIA.

Guest Coaches:

  • Audie Norris (πρώην ΝΒΑ player),
  • Δημήτρης Γαλανης (προπονητής σε LUKOIL Academic B.C., As. Coach JUMP10 China Team και άλλα)
  • Melissa Baker (προπονήτρια Γυναικών και former WNBA player)».
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…