Κεντρική NBA Σάρωσε τους Θάντερ ο Έρβινγκ! (vid)
NBA

Σάρωσε τους Θάντερ ο Έρβινγκ! (vid)

kyrie irving celtics thunder

Ο Κάιρι Έρβινγκ είχε 1/9 σουτ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Μπόστον Σέλτικς να παρασύρονται στον κακό ρυθμό του και να βρίσκονται πίσω στο σκορ έως και με 18 πόντους (55-37). Η μεταμόρφωση του “Uncle Drew” στην επανάληψη, όμως, κι η clutch παρουσία του στα τελευταία λεπτά ώθησε τους “κέλτες” στο να πετύχουν την σερί νίκη τους, με 101-94 επί της super-team των Θάντερ.

Ο Έρβινγκ είχε συνολικά 25 πόντους, 22 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο, χτυπώντας σαν “καταιγίδα” τους αντιπάλους! Το δίδυμο που έφτιαξε με τον Αλ Χόρφορντ ήταν ανίκητο, καθώς ο Δομινικανός σέντερ σκόραρε συνεχώς κοντά και μακριά από το καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο (17 πόντοι στο διάστημα αυτό), με τον Έρβινγκ να “σπάει” την άμυνα χάρη στην ταχύτητα και τον εκπληκτικό χειρισμό της μπάλας.

Οι Σέλτικς αύξησαν κατακόρυφα την αμυντική τους πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και περιόρισαν σημαντικά τα 3 σπουδαία ατού των Θάντερ. Ο Πολ Τζορτζ ήταν ο πρώτος σκόρερ, έχοντας συνολικά 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε στους 19 με 7/20 σουτ και 11 ασίστ ενώ ο Καρμέλο Άντονι “κόλλησε” στους 10, με τους 3 σταρ να έχουν συνολικά 19/57 σουτ (μονάχα 33.3%).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…