Κεντρική Basket League Άρης Ο μπασκετικός Άρης μαζί με τον μεγάλο Νίκο Γκάλη! (pics)

Ο μπασκετικός Άρης μαζί με τον μεγάλο Νίκο Γκάλη! (pics)

aris galis

Στιγμές λατρείας ένιωσε ο Νίκος Γκάλης (αποθεώθηκε από τον κόσμο) στο περιθώριο του φιλικού του ποδοσφαιρικού Άρη απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς… Η ομάδα μπάσκετ των “κιτρίνων” μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη βρέθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και φωτογραφήθηκε με τον κορυφαίο Ελληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Σύσσωμη η ομάδα μας παρευρέθηκε στο φιλικό-γιορτή του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ με τη Boca Juniors που έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των κίτρινων. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας.

Στο περιθώριο του σπουδαίου φιλικού υπήρξε και μια ιστορική στιγμή με τη συνάντηση του Νίκου Γκάλη, που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του σημερινού αγώνα λόγω της ένταξης του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame με τον προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Γιαννάκη. Ολόκληρη η ομάδα φωτογραφήθηκε με τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών και είναι βέβαιο ότι η σημερινή βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους!”.

aris galis giannakis

aris me gali

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…