Κεντρική NBA Γιάννης: “Ήμουν λίγο… χαμένος εκεί έξω” (vid)
NBA

Γιάννης: “Ήμουν λίγο… χαμένος εκεί έξω” (vid)

giannis antetokounmpo bucks bulls

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στο χθεσινό παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ μίλησε για τη διαδικασία προσαρμογής μετά από τόσο καιρό απραξίας ενώ αναφέρθηκε και στο βάρος της απώλειας του πατέρα του.

“Προσπαθώ να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Ήθελα να παίξω σήμερα για να βρω ρυθμό και το ίδιο θα κάνω και στο επόμενο ματς. Πρέπει οι νέοι συμπαίκτες μου να συνηθίσουν να παίζουν μαζί μου. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι μετά τα περσινά πλέι-οφ. Ήμουν λίγο… χαμένος εκεί έξω, ειδικά στην άμυνα αλλά μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος. Εύχομαι η “σκουριά” να ξεθωριάσει στο επόμενο ματς εναντίον του Ντιτρόιτ“, ήταν τα λόγια του Γιάννη.

Επίσης, ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το υπέροχο αίσθημα που του έδωσε το αγωνιστικό κλίμα: “Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα στην ομάδα. Είδα τους παίκτες να κάνουν προθέρμανση και τους φανς στις κερκίδες και αυτό μου έδωσε ένα θετικό συναίσθημα. Και μόνο που έπαιξα σήμερα, ήμουν πολύ χαρούμενος”.

Ο Γιάννης αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ζήτησε από τον κόουτς, Τζέισον Κιντ, να τον αφήσει για περισσότερο χρόνο στο παρκέ: “Στα μέσα της 3ης περιόδου, ο προπονητής με έβγαλε έξω κι εγώ του έλεγα: “Άσε με μέσα για 3-4 λεπτά ακόμα!“. Ήθελα να μπω σε ρυθμό και να παίξω λίγο παραπάνω με τους συμπαίκτες μου και τελικά με άφησε να ξαναμπώ μέσα”.

Τέλος, ο ηγέτης των Μπακς αναφέρθηκε στη στήριξη που του παρέχει το περιβάλλον του μετά τον θάνατο του πατέρα του, Τσαρλς: “Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και την ομάδα. Έκαναν τα πάντα για να κάνουν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε καλύτερα σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα. Τους ευχαριστώ για όλα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …